Bewertungen von Mevlana Smilde

Neue Beurteilungen

5.0
N
18 November 2023

Smaak was prima, helaas behoorlijk afgekoeld terwijl we op 2 min rijden van de zaak af zitten

Huizinga
10 November 2023

Normaal geen problemen. Nu werd het 2 uur na bestellen pas geleverd. Terwijl 3 kwartier eerder aan de telefoon al werd gezegd dat het er bijna was. Het kwam ook nog eens koud aan. Helft van de bestelling kunnen weggooien omdat iemand geen tijd meer had om het op te eten. Bezorger zegt aan de deur bij aangeven klacht: ik ben ook maar een bezorger. Later telefonisch belooft dat er een compensatie komt bij volgende bestelling. Ben benieuwd!

Marloes
5 November 2023

Bezorging op tijd. Eten was warm, lekker en goede hoeveelheid.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

W
4 November 2023

Lekker eten voor betaalbare prijs

Jan
2 Oktober 2023
anoniem
20 September 2023

op tijd geleverd! Warm/heet geleverd! Heerlijke pizzas!! Wat wil iemand nog meer! top service!! aanrader!!! veel betere kwaliteit/prijs verhouding dan de concurent!!!

Van vleeren
8 September 2023

Heerlijke niet vette pizza

J.
26 August 2023

Altijd goed

Gerry Tingen
24 August 2023
Peter Hiemstra
22 August 2023

Aardappeltjes waren niet gebakken (lees gekookte aardappelen) Geen sla niks bij een kapsalon

Maarten
21 August 2023

Heerlijk eten en mooi optijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ebelski
18 August 2023

weer een heerlijk Rollo Quattro Stagioni en een broodje Shoarma gehad. De sambal is erg lekker en erg pittig. Vriendelijke bezorger.

Bouchiena
16 August 2023

Vlees was niet warm, jammer

r
11 August 2023
Doornbos
10 August 2023

Goede hoeveelheid. Snelle bezorging.

Jan
7 August 2023

Prima pizza's, snelle bezorging.

Janssen
5 August 2023

Altijd prima

Bouchiena
2 August 2023

Het was perfect van temperatuur en een goede smaak en helemaal niet vettig. 👍🏿👍🏿

Dennis
1 August 2023

Goed gegeten en mooi optijd bezorgd,eten zag er heel netjes uit en smaakte goed

Bert
30 Juli 2023

Snel geleverd en lekkere kapsalon, dikke prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

LS
18 Juni 2023

Lekkere pizza's en bezorging is altijd snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Natasja
17 Juni 2023

Aardige bezorger en heerlijk eten! Echt een aanrader dus.

Sjonny
9 Juni 2023

Mix grill was wat klein ondanks dat het een grote was

Gert v d Brink
8 Juni 2023

3x prima en voor het 4 e menu zelf een plakje kaas eroverheen gesmolten. Hele snelle bezorging!

B
27 Mai 2023

Heerlijke pizza's, nog goed heet toen ze aankwamen en bestelling was er super snel. Vriendelijke bezorger

Daan
19 Mai 2023

Gevraagd om een broodje zonder groenten en kregen hem vol met groente. En een bakje knoflooksaus te weinig

C. de Jonge
17 Mai 2023

Het eten zag er goed uit. En was lekker

Lianne
13 Mai 2023

Goede website, gemakkelijk om te bestellen

Carlos
10 Mai 2023

Heerlijk eten, snel gebracht

Jan meijer
5 Mai 2023

Ik ben prima tevreden over het product, zou verder niets veranderen, ook het bestellen gaat vlot👍👍

L
16 April 2023

Lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bouchiena
12 April 2023

Als ik eten bestel zonder salade zou het ook heerlijk zijn dat dit ervoor niet op zit. Verder was Het eten goed op smaak en temperatuur. En afgeleverd op afgesproken tijd.

Yvonne en Hans vd Leur
1 April 2023

Vriendelijk, snel Ă©n een heerlijke kapsalon gegeten! Tot de volgende keer!

Bert
18 MĂ€rz 2023

Pizza's waren weer heerlijk

Wietske
15 MĂ€rz 2023

Weer heerlijk gegeten vanavond

Marion van den Nieuwenhuijzen
12 MĂ€rz 2023

Prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bouchiena
1 MĂ€rz 2023

Pizza hoort niet zwart en hard te zijn. Jammer deze keer.

Yvonne
26 Februar 2023

Zalig en op tijd klaar

Rober
12 Februar 2023

Goed eten en op tijd berijd

Marina Krol
3 Februar 2023

Complimenten voor het perfecte eten en de snelle bezorging door een aardige meneer. Zo doorgaan!

Monica
3 Februar 2023
Vos
29 Januar 2023

Meer sausen rode saus

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

G maris
31 Dezember 2022
Johanna t gilde
29 Dezember 2022

Heeerlijke pizza, mooi op tijd geleverd, lekkere bodem. Ik bestel hier zeker vaker!!!

Anoniem
28 Dezember 2022

Shoarma schotel smaakte goed. Was ook goed warm

Van Sleen
17 Dezember 2022

De whisky saus ontbrak.

Bosma
15 Dezember 2022

Lekker eten, snelle bezorging!

De Jong
12 Dezember 2022

Eten is prima, online bestellen werkt nog niet zo goed. Op de afhaaltijd moet de bestelling nog worden genaakt. Dit werd meteen I werking gesteld en het was alsnog vlot klaar

Johan Koers
12 Dezember 2022

Lekker eten, goed warm en redelijk op tijd met bezorgen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert.
19 November 2022

Prima pizza's en keurig optijd geleverd

Jan
12 November 2022

Goede pizza's, snelle bezorging

Wies
21 Oktober 2022
Bouchiena
13 Oktober 2022

Eten smaakte vandaag goed. Bij aflevering bleek niet alles aanwezig, na contact werdt het snel bezorgd en kregen iets extra voor het ongemak.

Olijve
4 September 2022
Marion van den Nieuwenhuijzen
3 September 2022

Prima, heel snel bezorgd en goed op smaak.

Wietske
2 September 2022

Het was wederom erg lekker allemaal en snel bezorgd.

Ingrid
30 August 2022

Het eten was heerlijk. Alleen de pizza was lauw.

Herbert
28 August 2022

Pizza was koud, gelukkig wel lekker van smaak. Kreeg een e-mail dat het klaar was, 20 min later werd het ‘pas’ bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marion van den Nieuwenhuijzen
19 August 2022

Top! 20 minuten na het bestellen bezorgd. Vriendelijk personeel. Smaak was prima. Zeer tevreden.

John de Groot
31 Juli 2022

Snel bezorgd en alles volgens afspraak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ellen
24 Juli 2022
Bouchiena
29 Juni 2022

Als ik eten. zonder kruiden bestel verwacht ik dit ook te krijgen en niet bijna het dubbele er op. Het vlees gerecht smaakte wel weer oké.

Ingrid
26 Juni 2022

Alles was prima. Vooral de lasagne broccoli was super

Marion van den Nieuwenhuijzen
9 Juni 2022

Prima, vlotte bestelling, goed op smaak. Eten was goed op temperatuur. Tevreden klant.

Wietske
24 Mai 2022

Lekkere pizza's en snel geleverd.

Monica
8 Mai 2022
Edwin
5 Mai 2022
Bouchiena
28 April 2022

Het eten was weer prima van smaak. Het was alleen jammer dat het vlees niet allemaal goed bereid was. Er zaten gewoon koude stukken vlees tussen net alsof de helft maar opgewarmd was.

Jaap
27 April 2022

Altijd goed

E
27 April 2022

Snelle complete levering

Klaas
25 April 2022

Heerlijke pizza's , vlotte bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arjan
17 April 2022
Marith Nijenhuis
16 April 2022

Wij bestellen best regelmatig bij Mevlana en net als alle andere keren was de pizza vandaag weer heerlijk! Ga zo door!

Ans
4 April 2022

Weer heerlijk gegeten en mooi op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hoogersmilde
22 MĂ€rz 2022

Online besteld, mijn 4kaas pizza werd zeer snel bezorgd, de pizza was zeer smakelijk en nog goed heet, top service met heerlijke pizza

Jacquelina
21 MĂ€rz 2022
Bert
27 Februar 2022

Pizza's zijn weer goed.

senna wieldraaijer
23 Februar 2022

lekker optijd, lekker eten

Marjan
22 Februar 2022

Turkse pizza met döner kebab en kaas was heel erg lekker, goed gevuld, óók met verse salade en ook de knoflooksaus was super! Een aanrader dus!

Bouchiena
16 Februar 2022

Eten smaakte goed en was prima van temperatuur. Alleen jammer dat bij stokbrood nog niet eens een half bakje kruidenboter bij kwam.

Jako
8 Februar 2022

Optijd en was een heerlijke pizza

Boer
7 Februar 2022

Snel klaar, en gewoon lekker. Zoals het hoort te zijn.

Bouchiena
13 Januar 2022

Het eten was goed van temperatuur en de smaak was ook prima.

Schot
9 Januar 2022

Snelle bezorging en lekker eten

Appie
4 Januar 2022

Heerlijk gegeten! Top vlees. Goede friet en verse salade. Helaas ontbrak er nog 1 broodje, dus 1 ster minder.

Teun
24 Dezember 2021

Smaakte heerlijk. Iets warmer had gemogen, maar dat is het nadeel van bezorgen denk ik. Te vroege bezorging, maar dat is beter dan te laat.

Johan
11 Dezember 2021
Bouchiena
8 Dezember 2021

De smaak was prima alleen de temperatuur was deze keer aan de lauwe kant

B
3 Dezember 2021

Alleen patatjes gekregen ipv aardappel schijfjes

JC
8 November 2021
Wilma
6 November 2021

Frikandel zo hard als een plank de rest was lekker

Klok
22 Oktober 2021
Bos
11 Oktober 2021

Koud en we misten de friet Bezorging op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J.
10 Oktober 2021

Normaal nooit geen klachten, maar het was nu toch wat minder 1 van de twee patat koud. Vlees ook van mindere kwaliteit.

Boeser
2 Oktober 2021

Zeer tevreden. Voor t eerst miste er iets in de bestelling. Dit kan gebeuren maar de 5 sterren ervaring zit hem dan wel in de oplossing. Binnen 10/15 min hadden we dit alsnog binnen.. zo hoort het .. top service en heerlijk gegeten 😇

Rutger
25 September 2021
L. Schieving
13 September 2021

Was weer lekker

Bouchiena
26 August 2021

Het eten werd mooi op tijd gebracht. Heb het eten nog nooit zo warm ontvangen , het was heerlijk.

Rob Tollenaar
21 August 2021

Alhoewel ik gekozen had voor extra vlees, kan ik nou niet zeggen dat ik de indruk had dat dat ook geleverd was Maar de kwaliteit was goed en de Pizza ook

Bouchiena
18 August 2021

Het eten smaakt prima en was goed van temperatuur. Alleen jammer dat je andere dingen krijgt dan besteld. En extra saus word niet geleverd waar je wel voor betaald.

Bouchiena
11 August 2021

Eten kwam op gevraagde tijd al gaven ze aan een kwartier later te komen , en het eten was vandaag prima van smaak en ook een goede temperatuur.

Hasibe
5 Juli 2021

Ik vond het eten heerlijk het was snel bezorgd!

Bouchiena
1 Juli 2021

Het vlees van de daleman was zwart van het aanbakken dus echt niet lekker, dus de helft weg gedaan. Friet mag de volgende keer echt wel weer warmer van temperatuur. Kapsalon was prima

Schuiling
27 Juni 2021

Altijd goed eten

Rein
27 Juni 2021

Was prima en goud

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Olijve
17 Juni 2021

Lekker en goede prijs. Voor herhaling vatbaar

Olijve
12 Juni 2021

Graag ontvang ik nog m'n frisdrank... Besteld en betaal maar nIet geleverd..... Het eten was verder wel weer TOP!

Appelscha
10 Juni 2021

Voor de zoveelste keer komt Melvana zijn afspraak niet na. Er wordt niet geleverd wat je besteld!! En als je daar over zeikt dan zeggen ze we maken het goed etc. maar zelfs dat verprutsen ze. Bij deze zijn ze een hele goede klant kwijt!

Anette en Wendy
30 Mai 2021

Prima! Wat hebben wij lekker gegeten, een compliment voor jullie. De bestelling was er snel. Top!

Bert
24 Mai 2021

Prima pizza's erg lekker. Op afgesproken tijd geleverd.

JElina
3 Mai 2021
Hoogersmilde
26 April 2021

Zeer lekkere pizza's voor schappelijke prijs. Ook de zak met aardappelschijfjes was heerlijk ... die hebben we in de auto op dw terugweg al opgegeten Pizzas waren zeer rijkelijk belegd... enige opmerking zou zijn dat de groenten misschien iets fijner gesneden hadden kunnen worden .. Maar sowieso een aanrader!!!!

Rein
18 April 2021

Heb meestal menu 1 groot ,merk dat de vlees porties kleiner worden dus extra vlees erbij besteld. Je raad het al ,geen extra vlees wel nog kleinere portie. Jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Boers
17 April 2021

Lekker eten, keurig op tijd klaar

Wim
16 April 2021

Keurige bezorging. Heerlijk eten.

G.L.
10 April 2021

Prima warm en bezorging volgens afspraak.

De vries
5 April 2021

Super lekker

Bouchiena
31 MĂ€rz 2021

Het eten was goed van smaak en een perfecte temperatuur. Alleen jammer dat kruidenboter ontbrak bij het stokbrood.

Bo
21 MĂ€rz 2021

Wordt (zoals overal) steeds duurder, maar is ook nog steeds donders goed eten.

Bouchiena
18 Februar 2021

Het eten was deze keer weer prima. Zowel van smaak als van temperatuur. Ook op tijd geleverd

kaatje
1 Februar 2021
Bouchiena
21 Januar 2021

Vandaag werd de bestelling op tijd geleverd en alles was aanwezig en smaakte weer prima. Ook mijn gast vond het heerlijk

Bouchiena
23 Dezember 2020

Het eten was van smaak wel oké Alleen jammer dat het niet warm was. En friet wat warm in een zak word gedaan moet je niet sluiten dan worden ze slof. Hoop dat de volgende keer alles weer heerlijk warm is

Svan
21 Dezember 2020

Patat was slof en koud Had geen zin om te bellen weer

Yvonne de vries
20 Dezember 2020

Heerlijke pizza en precies op tijd

Mariska
18 Dezember 2020
Rein
11 Dezember 2020

Als vanouds goed

Bouchiena
10 Dezember 2020

Eten was vandaag aan de lauwe kant, vlees drijvend in vet. Smaak was wel prima. Frietjes lekker krokant.?

Daniëlle
9 Dezember 2020
Rob
29 November 2020

Doner schotel besteld, helaas was de meegeleverde patat koud, Doner zelf was wel goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hogenkamp
29 November 2020

Het smaakte weer heerlijk en vlotte correcte service. Tot de volgende keer

Rein
27 November 2020

Hallo. Al vaker besteld en altijd super lekker. Vandaag helaas twee aanmerkingen. Ik vraag altijd om zoutloos friet en er was een lading zout op dus de prullenbak in omdat ik zoutarm moet eten. Bestelling was al koud. Verder was het okay.

Hiemstra
13 November 2020

Zoveelste keer dat ik om iets vraag er niks mee gedaan word zonder text en uitleg. Dit was de laatste keer voorlopig

Smit
20 Oktober 2020

Bestelling kwam mooi op tijd, alleen jammer dat het eten niet warm was... Bij eerdere bestellingen was het wel gewoon heet..

Anoniem
6 Oktober 2020

Heerlijk gesmuld.

Anne-Marie
5 Oktober 2020

Wij zijn vaste klant. Echter gebeurd het geregeld als we bij opmerkingen iets neerzetten hier niet iets mee gedaan wordt. Gisteren gevraagd om de asperges er af te laten en extra kaas toe te voegen (voor betaald) echter komt de pizza met asperge en zonder extra kaas. Dat is jammer. Misschien beter de opmerkingen lezen. Verder top eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

CLlesterhuis
27 September 2020

Was prima, dsnk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Venema
19 September 2020
Smilde
10 September 2020

Snel bezorgd, warm en lekker eten

Visser
6 September 2020

Al meerdere malen hier besteld. Over het algemeen is het erg goed maar gister was een grote teleurstelling. De aardappelschijfjes waren lauw en slap en ze waren de knoflooksaus vergeten. Maar gezien het de vorige keren wel prima in orde was zal ik er binnenkort wel nog eens bestellen. Hopen dat het dan weer goed is.

Sharon
30 August 2020
van Beusekom. Vos
29 August 2020

Had van mij wel iets warmer gemogen

Erwin
16 August 2020

Super lekker en snel bezorgd

Bo
10 August 2020
Venema
10 August 2020
Harma
8 August 2020

Heerlijk gegeten, zoals altijd. Heel vriendelijk personeel .

Joyce
1 August 2020

Lekker eten, altijd snel en netjes thuisbezorgd. Ik hoop in de toekomst dat er een vegatarische lahmacun op het menu komt!

Sharon
1 August 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en nog super snel bezorgd ook. Top!

Marion van den Nieuwenhuijzen
15 Juli 2020

Supersnel bezorgd! Laatst ook een grote bestelling gedaan, dit was ook snel klaar en vlot bezorgd. Mijn gasten waren tevreden... :-)

Christa
27 Juni 2020

Op de gewenste tijd bezorgt en weer heerlijk gegeten.

Hogenkamp
21 Juni 2020

Hartstikke handig die app,de bestelling stond klaar en was weer heerlijk

as
13 Juni 2020
Middendrenthenaar
7 Juni 2020

zeer punctueel! de verwachte bezorgtijd was 19:00, de daadwerkerlijke tijd 19:01! de pizza's die we hadden waren zeer smakelijk! zeker een aanrader.

Janine Gerritsen
6 Juni 2020

De kwaliteit was super, zoals altijd. 1 klein minpuntje de knoflooksaus zat niet in mijn drum rol helaas, maar de smaak was verder goed!

Gerard
24 Mai 2020

De laatste 2 keer vonden wij het niet warm

Marion van den Nieuwenhuijzen
23 Mai 2020

Prima, snel bezorg.....vriendelijke bezorger...smakelijk gegeten...

Bo
1 Mai 2020
Rein
27 April 2020

Goede tent en super lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bouchiena
21 April 2020

Pizza mag volgende keer wel iets warmer zijn, was nu lauw

Peter
22 Februar 2020

Heerlijk gegeten weer. Alles warm en op tijd!

Peter
16 Februar 2020
Asmilde
29 Januar 2020

Dit was de 3e keer in korte tijd dat wij besteld hebben. Normaal was het goed. Nu was mijn kapsalon niet goed. Vet! Is opnieuw opgewarmd geweest. Bij de melding bestelling is onderweg duurde het nog 20 minuten. Terwijl het lopend 5 minuten is. Erg jammer. Hopen dat het de volgende keer beter is.

Marion van den Nieuwenhuijzen
27 Januar 2020

Prima, aangepaste bestelling, goed verwerkt. Snel bezorgd, lekker gegeten. Vriendelijke bezorger. Tevreden klant.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
21 Januar 2020

Bezorging snel, smaak vlees prima alleen slappe patat en qua hoeveelheid had ik meer vlees verwacht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjolijn
9 Januar 2020

Heerlijk weer! Goed werk en super snel!

Jenniced
4 Januar 2020

We zijn altijd tevreden en bestellen vaak hier. Het valt wel op dat het gekruid gehakt anders is en minder lekker als voorheen. Is hier iets aan veranderd? Verder is alles lekker :-)