Beoordelingen van Mevlana Smilde

Recente recensies

4.0
Bouchiena
13 januari 2022

Het eten was goed van temperatuur en de smaak was ook prima.

Schot
9 januari 2022

Snelle bezorging en lekker eten

Appie
4 januari 2022

Heerlijk gegeten! Top vlees. Goede friet en verse salade. Helaas ontbrak er nog 1 broodje, dus 1 ster minder.

Teun
24 december 2021

Smaakte heerlijk. Iets warmer had gemogen, maar dat is het nadeel van bezorgen denk ik. Te vroege bezorging, maar dat is beter dan te laat.

Judith
22 december 2021

Wegens drukte en ziekte was het eten pas na 1.5 uur hier. Gevolg: koude patat, vlees koud, pasta lauw. Erg jammer, want de smaak is goed!

Bouchiena
22 december 2021

De smaak van het eten was goed, nu de temperatuur weer op orde krijgen. Vorige week koud, nu nog lauw. Gaat dus de goede kant op maar wil toch echt warm eten.

G maris
16 december 2021

Sneller bezorgen

Bouchiena
16 december 2021

Drie kwartier later dan gevraagde tijd geleverd en koud. Wel weer jammer na dat het er voor allemaal weer zo goed ging

Johan
11 december 2021
Bouchiena
8 december 2021

De smaak was prima alleen de temperatuur was deze keer aan de lauwe kant

B
3 december 2021

Alleen patatjes gekregen ipv aardappel schijfjes

Mvd
24 november 2021

Weer koud eten

JC
8 november 2021
Wilma
6 november 2021

Frikandel zo hard als een plank de rest was lekker

Jan
24 oktober 2021

2 kapsalon klein besteld. 1 was prima...de ander niet te eten. Patat keihard, geen verse sla, harde randen en vlees smaakte vreemd...was geen kapsalon in ieder geval...en niet eetbaar. Volgende x maar naar Elta in Owolde. Daar is t altijd goed.

Klok
22 oktober 2021
Horstman
19 oktober 2021

Vieze slappe patat en de shoarma was ranzig en harde stukjes

Bos
11 oktober 2021

Koud en we misten de friet Bezorging op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
10 oktober 2021

Normaal nooit geen klachten, maar het was nu toch wat minder 1 van de twee patat koud. Vlees ook van mindere kwaliteit.

Boeser
2 oktober 2021

Zeer tevreden. Voor t eerst miste er iets in de bestelling. Dit kan gebeuren maar de 5 sterren ervaring zit hem dan wel in de oplossing. Binnen 10/15 min hadden we dit alsnog binnen.. zo hoort het .. top service en heerlijk gegeten 😇

Rutger
25 september 2021
L. Schieving
13 september 2021

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouchiena
26 augustus 2021

Het eten werd mooi op tijd gebracht. Heb het eten nog nooit zo warm ontvangen , het was heerlijk.

Rob Tollenaar
21 augustus 2021

Alhoewel ik gekozen had voor extra vlees, kan ik nou niet zeggen dat ik de indruk had dat dat ook geleverd was Maar de kwaliteit was goed en de Pizza ook

Bouchiena
18 augustus 2021

Het eten smaakt prima en was goed van temperatuur. Alleen jammer dat je andere dingen krijgt dan besteld. En extra saus word niet geleverd waar je wel voor betaald.

Bouchiena
11 augustus 2021

Eten kwam op gevraagde tijd al gaven ze aan een kwartier later te komen , en het eten was vandaag prima van smaak en ook een goede temperatuur.

Mo
8 augustus 2021

Voor de honderdste keer vroeg ik om geen uien in mijn bestelling te doen, alsof ze ze met geweld in mij bestelin zetten, en ook het eten komt meestal koud aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouchiena
21 juli 2021

Eten was niet warm en vlees was weer voor de helft zwart aangebrand. Ga er goed over na denken als ik nog wel weer ga bestellen

Hasibe
5 juli 2021

Ik vond het eten heerlijk het was snel bezorgd!

Bouchiena
1 juli 2021

Het vlees van de daleman was zwart van het aanbakken dus echt niet lekker, dus de helft weg gedaan. Friet mag de volgende keer echt wel weer warmer van temperatuur. Kapsalon was prima

Schuiling
27 juni 2021

Altijd goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rein
27 juni 2021

Was prima en goud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olijve
17 juni 2021

Lekker en goede prijs. Voor herhaling vatbaar

Olijve
12 juni 2021

Graag ontvang ik nog m'n frisdrank... Besteld en betaal maar nIet geleverd..... Het eten was verder wel weer TOP!

Appelscha
10 juni 2021

Voor de zoveelste keer komt Melvana zijn afspraak niet na. Er wordt niet geleverd wat je besteld!! En als je daar over zeikt dan zeggen ze we maken het goed etc. maar zelfs dat verprutsen ze. Bij deze zijn ze een hele goede klant kwijt!

Anette en Wendy
30 mei 2021

Prima! Wat hebben wij lekker gegeten, een compliment voor jullie. De bestelling was er snel. Top!

Bert
24 mei 2021

Prima pizza's erg lekker. Op afgesproken tijd geleverd.

Bouchiena
12 mei 2021

Deze dag was de pizza goed van smaak en een mooie warme temperatuur.

JElina
3 mei 2021
Hoogersmilde
26 april 2021

Zeer lekkere pizza's voor schappelijke prijs. Ook de zak met aardappelschijfjes was heerlijk ... die hebben we in de auto op dw terugweg al opgegeten Pizzas waren zeer rijkelijk belegd... enige opmerking zou zijn dat de groenten misschien iets fijner gesneden hadden kunnen worden .. Maar sowieso een aanrader!!!!

Rein
18 april 2021

Heb meestal menu 1 groot ,merk dat de vlees porties kleiner worden dus extra vlees erbij besteld. Je raad het al ,geen extra vlees wel nog kleinere portie. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boers
17 april 2021

Lekker eten, keurig op tijd klaar

Wim
16 april 2021

Keurige bezorging. Heerlijk eten.

G.L.
10 april 2021

Prima warm en bezorging volgens afspraak.

De vries
5 april 2021

Super lekker

Bouchiena
31 maart 2021

Het eten was goed van smaak en een perfecte temperatuur. Alleen jammer dat kruidenboter ontbrak bij het stokbrood.

Bo
21 maart 2021

Wordt (zoals overal) steeds duurder, maar is ook nog steeds donders goed eten.

Bouchiena
18 februari 2021

Het eten was deze keer weer prima. Zowel van smaak als van temperatuur. Ook op tijd geleverd

kaatje
1 februari 2021
Bouchiena
21 januari 2021

Vandaag werd de bestelling op tijd geleverd en alles was aanwezig en smaakte weer prima. Ook mijn gast vond het heerlijk

Bouchiena
23 december 2020

Het eten was van smaak wel oké Alleen jammer dat het niet warm was. En friet wat warm in een zak word gedaan moet je niet sluiten dan worden ze slof. Hoop dat de volgende keer alles weer heerlijk warm is

Svan
21 december 2020

Patat was slof en koud Had geen zin om te bellen weer

Yvonne de vries
20 december 2020

Heerlijke pizza en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
18 december 2020
Rein
11 december 2020

Als vanouds goed

Bouchiena
10 december 2020

Eten was vandaag aan de lauwe kant, vlees drijvend in vet. Smaak was wel prima. Frietjes lekker krokant.?

Daniëlle
9 december 2020
Bouchiena
3 december 2020

Bestelling is 20 min. Onderweg geweest vanaf bericht U bestelling is onderweg. Vlees erg zwart, patat lauw en slof. Kreeg kruidenboter inplaats van knoflooksaus. Laatste paar keer slechte bezorging, veel verkeerde producten of niet geleverd . Geeft vraagtekens voor volgende bestelling

Rob
29 november 2020

Doner schotel besteld, helaas was de meegeleverde patat koud, Doner zelf was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hogenkamp
29 november 2020

Het smaakte weer heerlijk en vlotte correcte service. Tot de volgende keer

Rein
27 november 2020

Hallo. Al vaker besteld en altijd super lekker. Vandaag helaas twee aanmerkingen. Ik vraag altijd om zoutloos friet en er was een lading zout op dus de prullenbak in omdat ik zoutarm moet eten. Bestelling was al koud. Verder was het okay.

Hiemstra
13 november 2020

Zoveelste keer dat ik om iets vraag er niks mee gedaan word zonder text en uitleg. Dit was de laatste keer voorlopig

Smit
20 oktober 2020

Bestelling kwam mooi op tijd, alleen jammer dat het eten niet warm was... Bij eerdere bestellingen was het wel gewoon heet..

Anoniem
6 oktober 2020

Heerlijk gesmuld.

Anne-Marie
5 oktober 2020

Wij zijn vaste klant. Echter gebeurd het geregeld als we bij opmerkingen iets neerzetten hier niet iets mee gedaan wordt. Gisteren gevraagd om de asperges er af te laten en extra kaas toe te voegen (voor betaald) echter komt de pizza met asperge en zonder extra kaas. Dat is jammer. Misschien beter de opmerkingen lezen. Verder top eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CLlesterhuis
27 september 2020

Was prima, dsnk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Venema
19 september 2020
Karin Smit
13 september 2020

Bezorgtijd zou om 19.10 uur zijn. Dat is al 45 minuten na het bestellen. Vervolgens om 19.25 uur gebeld waar het eten blijft. Was onderweg. Na 10 minuten weer gebeld. Weer was de bezorger onderweg, net vertrokken. Het eten, vooral de patat, was al koud. Pizza was lauw. Ik vind de kwaliteit van service niet meer zoals het vroeger was.

Smilde
10 september 2020

Snel bezorgd, warm en lekker eten

Visser
6 september 2020

Al meerdere malen hier besteld. Over het algemeen is het erg goed maar gister was een grote teleurstelling. De aardappelschijfjes waren lauw en slap en ze waren de knoflooksaus vergeten. Maar gezien het de vorige keren wel prima in orde was zal ik er binnenkort wel nog eens bestellen. Hopen dat het dan weer goed is.

Sharon
30 augustus 2020
van Beusekom. Vos
29 augustus 2020

Had van mij wel iets warmer gemogen

Erwin
16 augustus 2020

Super lekker en snel bezorgd

Bo
10 augustus 2020
Venema
10 augustus 2020
Harma
8 augustus 2020

Heerlijk gegeten, zoals altijd. Heel vriendelijk personeel .

Joyce
1 augustus 2020

Lekker eten, altijd snel en netjes thuisbezorgd. Ik hoop in de toekomst dat er een vegatarische lahmacun op het menu komt!

Sharon
1 augustus 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en nog super snel bezorgd ook. Top!

Gerard
25 juli 2020

Helaas weer koud eten. Bakjes knoflooksaus voor 1/3 gevuld. Al vaker geklaagd. Dit was dus echt de laatste keer dat wij bij jullie besteld hebben. PUUR SLECHT!!!!!

Marion van den Nieuwenhuijzen
15 juli 2020

Supersnel bezorgd! Laatst ook een grote bestelling gedaan, dit was ook snel klaar en vlot bezorgd. Mijn gasten waren tevreden... :-)

Gerard
13 juli 2020

Helaas weer niet warm genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa
27 juni 2020

Op de gewenste tijd bezorgt en weer heerlijk gegeten.

Hogenkamp
21 juni 2020

Hartstikke handig die app,de bestelling stond klaar en was weer heerlijk

Hk
17 juni 2020

Het eten was koud jammer genoeg. En de pizza's hadden amper toppings. Kon de champignons, paprika en ui tellen. Daarnaast broodje wat besteld was ook niet compleet. Jammer zeker omdat het anders beter is.

as
13 juni 2020
Middendrenthenaar
7 juni 2020

zeer punctueel! de verwachte bezorgtijd was 19:00, de daadwerkerlijke tijd 19:01! de pizza's die we hadden waren zeer smakelijk! zeker een aanrader.

Janine Gerritsen
6 juni 2020

De kwaliteit was super, zoals altijd. 1 klein minpuntje de knoflooksaus zat niet in mijn drum rol helaas, maar de smaak was verder goed!

Gerard
24 mei 2020

De laatste 2 keer vonden wij het niet warm

Marion van den Nieuwenhuijzen
23 mei 2020

Prima, snel bezorg.....vriendelijke bezorger...smakelijk gegeten...

Bo
1 mei 2020
Rein
27 april 2020

Goede tent en super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouchiena
21 april 2020

Pizza mag volgende keer wel iets warmer zijn, was nu lauw

Peter
22 februari 2020

Heerlijk gegeten weer. Alles warm en op tijd!

Peter
16 februari 2020
Asmilde
29 januari 2020

Dit was de 3e keer in korte tijd dat wij besteld hebben. Normaal was het goed. Nu was mijn kapsalon niet goed. Vet! Is opnieuw opgewarmd geweest. Bij de melding bestelling is onderweg duurde het nog 20 minuten. Terwijl het lopend 5 minuten is. Erg jammer. Hopen dat het de volgende keer beter is.

Marion van den Nieuwenhuijzen
27 januari 2020

Prima, aangepaste bestelling, goed verwerkt. Snel bezorgd, lekker gegeten. Vriendelijke bezorger. Tevreden klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
21 januari 2020

Bezorging snel, smaak vlees prima alleen slappe patat en qua hoeveelheid had ik meer vlees verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolijn
9 januari 2020

Heerlijk weer! Goed werk en super snel!

Jenniced
4 januari 2020

We zijn altijd tevreden en bestellen vaak hier. Het valt wel op dat het gekruid gehakt anders is en minder lekker als voorheen. Is hier iets aan veranderd? Verder is alles lekker :-)